Crebon
  • Levain skivat


    Stenugnsbakat skivat levain bröd bakad på vete -och rågsurdeg med havssalt. Passar utmärkt till grillmackan!

    ART NR:
    4123
    Upptining:
    Upptining i rumstemperatur i ca 2-3 timmar i sin förpackning
    FÖRVARING:
    Hållbarhet efter upptining 2 dagar i sin förpackning.
    STRL:
    5 st x 1250 g, 20 krt/pall

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), siktat RÅGmjöl, havssalt, VETEgluten, jäst, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).      

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    990 kJ/232 kcal
    Fett
    1,5 g
    varav mättat
    0,2 g
    Kolhydrater
    46 g
    varav sockerarter
    0,5 g
    Fiber
    2,5 g
    Protein
    8 g
    Salt
    1,5 g

    SPÅR AV

    Mjölk

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Brioche hamburgerbröd


    Mjukbakad hamburgerbröd med mjölk. Penslad med ägg.

    ART NR:
    4266
    Upptining:
    Upptining i rumstemperatur i ca 1 timme. Hållbarhet 1 dag efter upptining.
    Bakanvisning:
    Går bra att värma i varmluftsugn på 180 °C i ca 30 sekunder
    STRL:
    40 st x 50 g, 48 krt /pall

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, MJÖLK, rapsolja, ÄGG, sirap, socker, jäst, salt, VETEgluten, KORNmaltextrakt, fuktighetsbevarande medel (amylase), surhetsreglerande medel (citronsyra), maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).  

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1090 kJ/257 kcal
    Fett
    5,2 g
    varav mättat
    0,54 g
    Kolhydrater
    44 g
    varav sockerarter
    3,4 g
    Fiber
    1,6 g
    Protein
    7,8 g
    Salt
    0,76 g

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten, mjölk, ägg

  • Formfranska ljus


    ART NR:
    4300
    Upptining:
    Ca 1-2 timmar i rumstemperatur i sin förpackning.
    FÖRVARING:
    Hållbarhet efter upptining 2 dagar i sin förpackning.
    STRL:
    7 st x 750 g, 20 krt/pall

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), siktat RÅGmjöl, havssalt, VETEgluten, fullkornsmjöl av RÅG, jäst, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).  

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    988 kJ/232 kcal
    Fett
    1,5 g
    varav mättat
    0,2 g
    Kolhydrater
    46 g
    varav sockerarter
    0,5 g
    Fiber
    2,6 g
    Protein
    8 g
    Salt
    1,5 g

    SPÅR AV

    Mjölk

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Foccacia


    En god foccacia bakad på vetesurdeg, durumvetemjöl och rosmarin.

    ART NR:
    4260
    STRL:
    4 st x 1700g, 20 krt/pall

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, rapsolja, durumVETEmjöl, VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), salt, rosmarin, socker, VETEgluten, jäst, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).  

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1147 kJ/270 kcal
    Fett
    7,8 g
    varav mättat
    0,7 g
    Kolhydrater
    42 g
    varav sockerarter
    1,6 g
    Fiber
    2,2 g
    Protein
    7,7 g
    Salt
    1,2 g

    SPÅR AV

    Mjölk

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Brioche hamburgerbröd


    Mjukbakad hamburgerbröd med mjölk. Penslad med ägg.

    ART NR:
    4264
    Upptining:
    Upptinas i rumstemperatur i ca 1 tim före användning
    Bakanvisning:
    Går bra att värma i varmluftsugn på 180 °C i ca 30 sekunder
    STRL:
    48 st x 80 g, 20 krt/pall

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, MJÖLK, rapsolja, ÄGG, sirap, socker, jäst, salt, VETEgluten, KORNmaltextrakt, fuktighetsbevarande medel (amylase), surhetsreglerande medel (citronsyra), maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1090 kJ/257 kcal
    Fett
    5,2 g
    varav mättat
    0,54 g
    Kolhydrater
    44 g
    varav sockerarter
    3,4 g
    Fiber
    1,6 g
    Protein
    7,8 g
    Salt
    0,76 g

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten, mjölk, ägg

  • Brioche hamburgerbröd mini


    Mjukbakad hamburgerbröd med mjölk. Penslad med ägg.

    ART NR:
    4262
    Upptining:
    Upptinas i rumstemperatur i ca 1 tim före användning
    Bakanvisning:
    Går bra att värma i varmluftsugn på 180 °C i ca 30 sekunder
    STRL:
    100 st x 25 g, 48 krt/pall

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, ÄGG, MJÖLK, rapsolja, sirap, socker, jäst, salt, VETEgluten, KORNmaltextrakt, surhetsreglerande medel (citronsyra), fuktighetsbevarande medel (amylase), maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).  

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1072 kJ/253 kcal
    Fett
    5,4 g
    varav mättat
    0,52 g
    Kolhydrater
    43 g
    varav sockerarter
    3,3 g
    Fiber
    1,6 g
    Protein
    8 g
    Salt
    0,74 g

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten, mjölk, ägg

  • Dansk råg


    Matigt grovt bröd på rågsurdeg, fullkornsmjöl, solroskärnor, linfrö brun och linfrö gul.

    ART NR:
    4002
    Upptining:
    Tas ut från frysen dagen innan. Tina i lådan med försluten påse.
    Bakanvisning:
    Tina i lådan med försluten påse. Hållbarhet efter
    FÖRVARING:
    Hållbarhet efter upptining i 2-3 dagar i påse
    STRL:
    8 st x 900g, 48 krt/pall

    Ingredienser

    Vatten, fullkornsmjöl av RÅG, VETEmjöl, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), klippta RÅGkärnor, sirap, solroskärnor, linfröbrun, linfrögul, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, jäst, salt, rapsolja, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).      

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    968 kJ/170 kcal
    Fett
    6,1 g
    varav mättat
    0,6 g
    Kolhydrater
    34 g
    varav sockerarter
    1,4 g
    Fiber
    6 g
    Protein
    6,5 g
    Salt
    1,2 g

    SPÅR AV

    Mjölk

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

Webbyrå Webbfabriken.com
>