Crebon
  • Surdegsciabatta ljus


    Rustikt surdegsbröd med stora porer bakat på vetemjöl, durumvete, vetesurdeg och malt

    ART NR:
    4256
    Upptining:
    Upptining i rumstemperatur 4-5 timmar i sin förpackning.
    Bakanvisning:
    Gräddas i varmluftsugn på 210 °C i ca 5-7 min.
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 1 dag efter upptining.
    STRL:
    40 st x 120 g, 20 krt/pall

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, durumVETEmjöl, VETEsurdeg (5%) (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN), salt, sirap, KORNmaltextrakt, maltextrakt av mältade och mosade KORN, jäst, VETEgluten, druvsocker, rapsolja, maltmjöl av KORN.

     

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    935 kJ/219 kcal
    Fett
    1,5 g
    varav mättat
    0,21 g
    Kolhydrater
    43 g
    varav sockerarter
    1,1 g
    Fiber
    1,8 g
    Protein
    7,7 g
    Salt
    1,4 g

    SPÅR AV

    Råg, mjölk, mandel, havre

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Vete och korn

  • Mix kuvertbröd mörk


    Mixlåda av tre sorters mörk kuvertbröd.

    ART NR:
    4102
    Upptining:
    Upptining i rumstemperatur i ca 30-40 min.
    Bakanvisning:
    Gräddas i ca 5-6 min på 170 °C. Kan även användas direkt utan att gräddas. Tinas först i rumstemperatur ur sin förpackning i ca 1-2 timmar.
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 1 dag efter gräddning
    STRL:
    100 st x 50 g, 20 krt/pall

    Ingredienser

    B143 Levito Nero Små 50g: VETEmjöl, vatten, fullkornsmjöl av VETE, siktat RÅGmjöl, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), solroskärnor, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, havssalt, linfrö brun, sirap, VETEgluten, mältat rostad och mosad RÅG, jäst, rapsolja, druvsocker, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av havre, mjölk, mandel. B142 Fröfriskis Små 50g: VETEmjöl, vatten, socker, VETEkli, linfrö brun, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), margarin (vegetabiliska fetter och oljor (palm, raps, shea, kokos), vatten, salt, arom), fullkornsmjöl av VETE, jäst, linfrö gul, HAVREgryn, solroskärnor, HAVREmjöl, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, salt, VETEgluten, anis, fänkål, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av mjölk, mandel. B1144 Rågfralla Små 50g: VETEmjöl, vatten, fullkornsmjöl av RÅG, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), klippta RÅGkärnor, sirap, solroskärnor, rostat extrakt av mältat och mäskat KORN, RÅGflingor, linfrö brun, linfrö gul, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, jäst, rapsolja, salt, RÅGskållning, maltmjöl av KORN, VETEgluten, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av mjölk, mandel.
  • Mix kuvertbröd ljus


    ART NR:
    4101
    Upptining:
    Upptining i rumstemperatur i ca 30-40 min
    Bakanvisning:
    Gräddas i ca 5-6 min på 170 °C. Kan även användas direkt utan att gräddas. Tinas först i rumstemperatur ur sin förpackning i ca 1-2 timmar.
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 1 dag efter gräddning
    STRL:
    100 st x 50 g, 20 krt/pall

    Ingredienser

    B138 Levito små 50g VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), havssalt, VETEgluten, jäst, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av mjölk, mandel B140 Källarfranska små 50g: VETEmjöl, vatten, MJÖLK, rapsolja, sirap, socker, jäst, salt, VETEgluten, KORNmaltextrakt, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av mandel.
  • Ciabattalimpa rustik


    Rustikt surdegsbröd med porer bakat på vetemjöl, vetesurdeg, rågsurdeg och havssalt.

    ART NR:
    4338
    Bakanvisning:
    Gräddas direkt från frys i ca 13-14 min på 170 grader. Kan även användas direkt utan gräddning.
    STRL:
    18 st x 350 g, 20 krt/pall

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), havssalt, VETEgluten, jäst, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    989 kJ/232 kcal
    Fett
    1,5 g
    varav mättat
    0,2 g
    Kolhydrater
    46 g
    varav sockerarter
    0,5 g
    Fiber
    2,4 g
    Protein
    8,2 g
    Salt
    1,5 g

    SPÅR AV

    Mjölk, mandel

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Grann morot


    En morotslimpa bakad på vetemjöl, vete-och rågsurdeg, havssalt, fylld med linfrö och solroskärnor.

    ART NR:
    4337
    Bakanvisning:
    Gräddas direkt från frys i ca 14-15 min på 170 °C. Hållbarhet efter gräddning 1 dag.
    STRL:
    10 st x 750 g, 20 krt/pall

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), fullkornsmjöl av VETE, siktat RÅGmjöl, morötter 3%, solroskärnor, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, havssalt, linfrö brun, sirap, fullkornsmjöl av RÅG, VETEgluten, mältat rostad och mosad RÅG, jäst, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1058 kJ/249 kcal
    Fett
    3,1 g
    varav mättat
    0,4 g
    Kolhydrater
    45 g
    varav sockerarter
    1,6 g
    Fiber
    4,5 g
    Protein
    8,4 g
    Salt
    1,5 g

    SPÅR AV

    Mjölk, mandel

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Bergis limpa


    Klassisk långfranska bakat på mjölk för ett mjukare inkråm och toppad med vallmo.

    ART NR:
    4322
    Upptining:
    Tinas i rumstemperatur i ca 4-5 timmar i sin förpackning.
    Bakanvisning:
    Gräddas i 10-12 min i 170 °C. Hållbarhet efter gräddning 1 dag. Kan även användas direkt utan att gräddas. Tinas först i rumstemperatur ur sin förpackning i ca 1-2 timmar.
    STRL:
    12 st x 500 g, 20 krt/pall

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, MJÖLK, rapsolja, vallmofrö blått, sirap, socker, jäst, salt, VETEgluten, KORNmaltextrakt, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1138 kJ/268 kcal
    Fett
    6,5 g
    varav mättat
    0,7 g
    Kolhydrater
    44 g
    varav sockerarter
    3,5 g
    Fiber
    2,3 g
    Protein
    8,1 g
    Salt
    0,76 g

    SPÅR AV

    Mandel

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten, mjölk

  • Havrebröd


    En mörk limpa bakat på rågsurdeg, rågmjöl, mörkmalt, gul och bruna linfrö samt solrosfrö. Toppad med havre.

    ART NR:
    4321
    Upptining:
    Tinas i rumstemperatur i ca 4-5 timmar i sin förpackning.
    Bakanvisning:
    Gräddas i 10-12 min i 170 °C. Hållbarhet efter gräddning 1 dag. Kan även användas direkt utan att gräddas. Tinas först i rumstemperatur ur sin förpackning i ca 1-2 timmar.
    STRL:
    12 st x 500 g, 20 krt/pall

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), fullkornsmjöl av RÅG, klippta RÅGkärnor, sirap, solroskärnor, HAVREgryn 4%, rostat extrakt av mältat och mäskat KORN, RÅGflingor, linfrö brun, linfrö gul, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, jäst, rapsolja, salt, RÅGskållning, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1155 kJ/274 kcal
    Fett
    5,7 g
    varav mättat
    0,6 g
    Kolhydrater
    44 g
    varav sockerarter
    5 g
    Fiber
    6 g
    Protein
    8,5 g
    Salt
    0,96 g

    SPÅR AV

    Mjölk, mandel

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Lantbröd mörk


    Ett mellanmörkt lantbröd bakat på rågsurdeg, linfrö grahamsmjöl och havreskållning. Smaksatt med anis och fänkål.

    ART NR:
    4320
    Upptining:
    Tinas i rumstemperatur i ca 4-5 timmar i sin förpackning.
    Bakanvisning:
    Gräddas i 10-12 min i 170 °C. Hållbarhet efter gräddning 1 dag. Kan även användas direkt utan att gräddas. Tinas först i rumstemperatur ur sin förpackning i ca 1-2 timmar.
    STRL:
    12 st x 500 g, 20 krt/pall

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, socker, VETEkli, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), margarin (vegetabiliska fetter och oljor (palm, raps, shea, kokos), vatten, salt, arom), fullkornsmjöl av VETE, linfrö brun, jäst, fullkornsmjöl av RÅG, HAVREmjöl, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, salt, VETEgluten, anis, fänkål, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1103 kJ/260 kcal
    Fett
    5,1 g
    varav mättat
    1,4 g
    Kolhydrater
    44 g
    varav sockerarter
    7,2 g
    Fiber
    5 g
    Protein
    7,8 g
    Salt
    0,88 g

    SPÅR AV

    Mjölk, mandel

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Fröbröd


    Formbakat bröd bakat på både råg-och vetesurdeg fylld med linfrö, solroskärnor och smaksatt med havssalt och kummin.

    ART NR:
    4319
    Upptining:
    Tinas i rumstemperatur i ca 4-5 timmar i sin förpackning.
    Bakanvisning:
    Gräddas i 10-12 min i 170 °C. Kan även användas direkt utan att gräddas. Tinas först i rumstemperatur ur sin förpackning i ca 1-2 timmar.
    FÖRVARING:
    Hållbarhet efter gräddning 1 dag.
    STRL:
    12 st x 500 g, 20 krt/ pall

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), siktat RÅGmjöl, solroskärnor 5%, linfrö brun 3%, linfrö gul 3%, havssalt, HAVREgryn, jäst, sirap, kummin, VETEgluten, KORNmaltextrakt, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1140 kJ/269 kcal
    Fett
    6,7 g
    varav mättat
    0,7 g
    Kolhydrater
    41 g
    varav sockerarter
    1,3 g
    Fiber
    5,1 g
    Protein
    9 g
    Salt
    1,6 g

    SPÅR AV

    Mjölk, mandel

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Grekiskt lantbröd


    Rustikbakat bröd med både vete-och rågsurdeg , durumvetemjöl och havssalt.

    ART NR:
    4310
    Upptining:
    Tinas i rumstemperatur i ca 4-5 timmar i sin förpackning.
    Bakanvisning:
    Gräddas i 10-12 min i 170 °C. Hållbarhet efter gräddning 1 dag. Kan även användas direkt utan att gräddas. Tinas först i rumstemperatur ur sin förpackning i ca 1-2 timmar.
    STRL:
    12 st x 500 g, 20 krt/pall

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), durumVETEmjöl, havssalt, jäst, VETEgluten, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1044 kJ/245 kcal
    Fett
    1,6 g
    varav mättat
    0,2 g
    Kolhydrater
    48 g
    varav sockerarter
    0,5 g
    Fiber
    2,7 g
    Protein
    8,7 g
    Salt
    1,3 g

    SPÅR AV

    Mjölk, mandel

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Grann rustik


    Ett stenugnsbakat bröd på både vete-och rågsurdeg samt havssalt.

    ART NR:
    4136
    Upptining:
    ca 3-4 timmar ur sin förpackning
    Bakanvisning:
    Gräddas direkt från frys i ca 18-19 min på 170 grader
    STRL:
    6 st x 1100 g

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), havssalt, VETEgluten, jäst, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).  

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1007 kJ/236 kcal
    Fett
    1,5 g
    varav mättat
    0,2 g
    Kolhydrater
    47 g
    varav sockerarter
    0,5 g
    Fiber
    2,7 g
    Protein
    8,2 g
    Salt
    1,4 g

    SPÅR AV

    Havre, mjölk, mandel

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Vete, råg, korn

  • Bruschetta levain


    ART NR:
    4306
    Upptining:
    Tas ut från frysen dagen innan. Tina i lådan med försluten påse.
    Bakanvisning:
    Upptinad produkt bakas i 8-10 min i 170 °C och serveras. Kan även bakas direkt från frys i 13-14 min i ca 170 °C.
    FÖRVARING:
    Hållbarhet efter upptining ca 3 dagar i påse
    STRL:
    1100 g, 5 st/frp, 20 krt/pall

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), havssalt, jäst, VETEgluten, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).  

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1005 kj/236 kcal
    Fett
    1,5 g
    varav mättat
    0,22 g
    Kolhydrater
    46 g
    varav sockerarter
    0,46 g
    Fiber
    2,7 g
    Protein
    8,1 g
    Salt
    1,4 g

    SPÅR AV

    Mjölk, mandel

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Surdegsbaguette


    ART NR:
    4006
    Upptining:
    Tas ut från frysen dagen innan.
    FÖRVARING:
    Hållbarhet efter upptining 2-3 dagar i påse
    STRL:
    20 st x 350 g, 20 krt/pall

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN),  VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN), havssalt, jäst, VETEgluten, druvsocker, rapsolja, maltmjöl av KORN.        

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    996 kj/233 kcal
    Fett
    1,53 g
    varav mättat
    0,21 g
    Kolhydrater
    45,93 g
    varav sockerarter
    0,52 g
    Fiber
    2,44 g
    Protein
    8,30 g
    Salt
    1,48 g

    SPÅR AV

    Havre, mjölk och mandel

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Vete, råg och korn

  • Källarfranska


    Ljust lantbröd bakat på mjölk.

    ART NR:
    4115
    Upptining:
    Upptining i rumstemperatur 4-5 timmar i sin förpackning. Gräddas i varmluftsugn på 210 °C i ca 4-5 min.
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 1 dag efter upptining
    STRL:
    60 st x 75 g, 20 krt/pall

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, MJÖLK, rapsolja, sirap, socker, jäst, salt, VETEgluten, KORNmaltextrakt, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1106 kJ/260 kcal
    Fett
    5,1 g
    varav mättat
    0,6 g
    Kolhydrater
    45 g
    varav sockerarter
    3,5 g
    Fiber
    1,7 g
    Protein
    7,8 g
    Salt
    0,77 g

    SPÅR AV

    Mandel

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten, mjölk

  • Ciabattafralla ljus


    Ljust smörgåsbröd bakat på vete-och rågsurdeg samt havssalt.

    ART NR:
    4109
    Upptining:
    4-5 timmar i sin förpackniing. Gräddas i varmluftsugn på 210 °C i ca 4-5 min
    Bakanvisning:
    Gräddas i varmluftsugn på 210 °C i ca 4-5 min
    FÖRVARING:
    Hållbarhet efter upptining 1 dag
    STRL:
    60 st x 75 g, 20 krt/pall

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), havssalt, VETEgluten, jäst, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).      

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    995 kJ/233 kcal
    Fett
    1,5 g
    varav mättat
    0,2 g
    Kolhydrater
    46 g
    varav sockerarter
    0,5 g
    Fiber
    2,4 g
    Protein
    8,3 g
    Salt
    1,5 g

    SPÅR AV

    Mjölk, mandel

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Ciabattafralla mörk


    Rustikbakat surdegsfralla med stora porer på vetesurdeg, rågsurdeg, malt, solrosfrö och linfrö med stora porer.

    ART NR:
    4110
    Upptining:
    Ca 4-5 timmar i rumstemperatur i sin förpackning. Gräddas i varmluftsugn på 210 °C i ca 4-5 min.
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 1 dag efter upptining
    STRL:
    75 g, 60 st/frp, 20 krt/pall

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (fullkornsmjöl av RÅG, vatten, maltmjöl av KORN),  VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten,maltmjöl av KORN), fullkornsmjöl av VETE, siktat RÅGmjöl, solroskärnor, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, havssalt, linfrö brun, sirap, VETEgluten, mältat rostad och mosad RÅG, jäst, druvsocker, rapsolja,  maltmjöl av KORN.

    Kan innehålla spår av havre, mandel och mjölk

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1039 kJ/244 kcal
    Fett
    3,22 g
    varav mättat
    0,35 g
    Kolhydrater
    44,17 g
    varav sockerarter
    1,60 g
    naturligt socker
    1,60 g
    Fiber
    3,61 g
    Protein
    8,23 g
    Salt
    1,58 g

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Vete, råg och korn

Webbfabriken Webbyrå
>