Crebon_Stockholm
  • Formbakat fullkornsbröd


    Ett matigt bröd bakat på råg- och vetesurdeg, linfrö, solroskärnor, kummin och havssalt.

    ART NR:
    2316
    STRL:
    1000 g

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), siktat RÅGmjöl, solroskärnor, linfrön brun, linfrö gul, havssalt, fullkornsmjöl av RÅG, jäst, sirap, VETEgluten, kummin, KORNmaltextrakt, rapsolja, druvsocker, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1099,19kJ/258,89kcal
    Fett
    5,34 g
    varav mättat
    0,53 g
    Kolhydrater
    42,09 g
    varav sockerarter
    1,24 g
    Fiber
    4, 61
    Protein
    8,63 g
    Salt
    1, 61 g

    SPÅR AV

    Havre, mjölk och mandel

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Vete, råg och korn

  • Dansk råg frukt


    ART NR:
    2349
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 3 dagar i sin förpackning.
    STRL:
    900 g

    Ingredienser

    Vatten, fullkornsmjöl av RÅG, VETEmjöl, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), klippta RÅGkärnor, sirap, solroskärnor, russin 3%, linfrö brun, linfrö gul, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, aprikoser (SULFIT) 1%, jäst, salt, tranbär 1%, socker, HAVREgryn, RÅGskållning, vegetabilisk olja (raps, solros), VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).        

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1096 kJ/260 kcal
    Fett
    6,6 g
    varav mättat
    0,6 g
    Kolhydrater
    40 g
    varav sockerarter
    10 g
    Fiber
    7 g
    Protein
    7 g
    Salt
    1,1 g

    SPÅR AV

    Mjölk, mandel

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten, sulfit

  • Dansk råg


    Matigt grovt bröd på rågsurdeg, fullkornsmjöl, solroskärnor, linfrö brun och linfrö gul.

    ART NR:
    2350
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 3 dagar i sin förpackning.
    STRL:
    900 g

    Ingredienser

    Vatten, fullkornsmjöl av RÅG, VETEmjöl, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), klippta RÅGkärnor, sirap, solroskärnor, linfrö brun, linfrö gul, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, jäst, salt, RÅGskållning, rapsolja, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1064 kJ/252 kcal
    Fett
    6,1 g
    varav mättat
    0,57 g
    Kolhydrater
    39 g
    varav sockerarter
    7,1 g
    Fiber
    5,8 g
    Protein
    7,7 g
    Salt
    1,2 g

    SPÅR AV

    Mjölk, mandel

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Briochelimpa


    En mjuk briochelimpa bakat på grädde, smör, ägg och honung.

    ART NR:
    2318
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
    STRL:
    500 g

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, SMÖR (MJÖLK), rapsolja, honung, GRÄDDE (MJÖLK), socker, jäst, salt, VETEgluten, ÄGG, maltmjöl av KORN, surhetsreglerande medel (citronsyra), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1161 kJ/274 kcal
    Fett
    7,7 g
    varav mättat
    2,8 g
    Kolhydrater
    41 g
    varav sockerarter
    1,8 g
    Fiber
    1,6 g
    Protein
    8,2 g
    Salt
    0,78 g

    SPÅR AV

    Mandel

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten, mjölk, ägg

  • Rustikt formbröd


    Formbakat bröd bakat på vete-och rågsurdeg samt havssalt.

    ART NR:
    2317
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
    STRL:
    750 g

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), havssalt, VETEgluten, jäst, fullkornsmjöl av RÅG, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1014 kJ/238 kcal
    Fett
    1,6 g
    varav mättat
    0,22 g
    Kolhydrater
    47 g
    varav sockerarter
    0,58 g
    Fiber
    2,8 g
    Protein
    8,3 g
    Salt
    1,4 g

    SPÅR AV

    Mjölk, mandel

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Fruktbröd


    Formbakat bröd bakat på rågsurdeg, fylld med russin, aprikoser och solroskärnor.

    ART NR:
    2325
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
    STRL:
    600 g

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, russin, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), aprikoser (SULFIT), solroskärnor, fullkornsmjöl av RÅG, salt, durumVETEmjöl, maltextrakt av mältade och mosade KORN, jäst, VETEgluten, vegetabilisk olja (solros, raps), maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1144 kJ/271 kcal
    Fett
    5,2 g
    varav mättat
    0,52 g
    Kolhydrater
    48 g
    varav sockerarter
    13 g
    Fiber
    4,8 g
    Protein
    7,7 g
    Salt
    0,97 g

    SPÅR AV

    Mjölk, mandel

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten och sulfit

  • Fröbröd


    Formbakat bröd bakat på både råg-och vetesurdeg fylld med linfrö, solroskärnor och smaksatt med havssalt och kummin.

    ART NR:
    2319
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
    STRL:
    500 g

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), siktat RÅGmjöl, solroskärnor 5%, linfrö brun 3%, linfrö gul 3%, havssalt, HAVREgryn, jäst, sirap, kummin, VETEgluten, KORNmaltextrakt, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).      

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1140 kJ/269 kcal
    Fett
    6,7 g
    varav mättat
    0,7 g
    Kolhydrater
    41 g
    varav sockerarter
    1,3 g
    Fiber
    5,1 g
    Protein
    9 g
    Salt
    1,6 g

    SPÅR AV

    Mjölk, mandel

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

Webbfabriken Webbyrå
>