Crebon_Stockholm

-
Levain skivat
Stenugnsbakat skivat levain bröd bakat på färsk vete -och rågsurdeg med havssalt.
- ART NR:
- 2323
- Upptining:
- Tinas på väg
- FÖRVARING:
- Hållbarhet 2 dagar i sin förpackning
- STRL:
- 1250 g
Ingredienser
VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), siktat RÅGmjöl, havssalt, VETEgluten, jäst, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 990 kJ/232 kcal
- Fett
- 1,5 g
- varav mättat
- 0,21 g
- Kolhydrater
- 46 g
- varav sockerarter
- 0,5 g
- Fiber
- 2,5 g
- Protein
- 8 g
- Salt
- 1,5 g
SPÅR AV
Mjölk
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten
-
Dansk råg skivat
Matigt grovt bröd på rågsurdeg, fullkornsmjöl, solroskärnor, linfrö brun och linfrö gul.
- ART NR:
- 2370
- FÖRVARING:
- Hållbarhet 3 dagar i sin förpackning.
- STRL:
- 900 g
Ingredienser
Vatten, fullkornsmjöl av RÅG, VETEmjöl, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), klippta RÅGkärnor, sirap, solroskärnor, linfrö brun, linfrö gul, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, jäst, salt, RÅGskållning, rapsolja, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 1064 kJ/252 kcal
- Fett
- 6,1 g
- varav mättat
- 0,57 g
- Kolhydrater
- 39 g
- varav sockerarter
- 7,1 g
- Fiber
- 5,8 g
- Protein
- 7,7 g
- Salt
- 1,2 g
SPÅR AV
Mjölk
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten
-
Landgångsbröd ljus skivat
Formbakat landgångsbröd som passar utmärkt till grillmackan.
- ART NR:
- 283
- FÖRVARING:
- Hållbarhet 2 dagar i sin förpackning i rumstemperatur
- STRL:
- 750 g
Ingredienser
VETEmjöl, vatten, VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), durumVETEmjöl, havssalt, VETEgluten, sirap, jäst, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 1032 kJ/242 kcal
- Fett
- 1,6 g
- varav mättat
- 0,2 g
- Kolhydrater
- 47 g
- varav sockerarter
- 0,5 g
- Fiber
- 2,5 g
- Protein
- 8,6 g
- Salt
- 1,2 g
SPÅR AV
Mjölk
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten
-
Grekiskt lantbröd skivat
- ART NR:
- 313
- FÖRVARING:
- Hållbarhet 2 dagar i sin förpackning i rumstemperatur
- STRL:
- 500 g
Ingredienser
VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), durumVETEmjöl, havssalt, jäst, VETEgluten, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 1044 kJ/245 kcal
- Fett
- 1,6 g
- varav mättat
- 0,2 g
- Kolhydrater
- 48 g
- varav sockerarter
- 0,5 g
- Fiber
- 2,7 g
- Protein
- 8,7 g
- Salt
- 1,30 g
SPÅR AV
Mjölk
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten
-
Lantbröd mörk skivat
Ett mellanmörkt lantbröd bakat på rågsurdeg, linfrö grahamsmjöl och havreskållning. Smaksatt med anis och fänkål.
- ART NR:
- 331
- FÖRVARING:
- Hållbarhet 2 dagar i sin förpackning i rumstemperatur
- STRL:
- 500 g
Ingredienser
VETEmjöl, vatten, socker, VETEkli, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), margarin (vegetabiliska fetter och oljor (palm, raps, shea, kokos), vatten, salt, arom), fullkornsmjöl av VETE, linfrö brun, jäst, fullkornsmjöl av RÅG, HAVREmjöl, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, salt, VETEgluten, anis, fänkål, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 1103 kJ/260 kcal
- Fett
- 5,1 g
- varav mättat
- 1,4 g
- Kolhydrater
- 44 g
- varav sockerarter
- 7,2 g
- Fiber
- 5 g
- Protein
- 7,8 g
- Salt
- 0,88 g
SPÅR AV
Mjölk
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten