Crebon_Stockholm
  • Grann rustik


    Stenugnsbakat ljust surdegsbröd med stora porer bakat på vete-och rågsurdeg samt havssalt.

    ART NR:
    1304
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
    STRL:
    1100 g

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), havssalt, jäst, VETEgluten, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1005 kJ/236 kcal
    Fett
    1,5 g
    varav mättat
    0,22 g
    Kolhydrater
    46 g
    varav sockerarter
    0,46 g
    Fiber
    2,7 g
    Protein
    8,1 g
    Salt
    1,4 g

    SPÅR AV

    Mjölk

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Bruschetta levain fullkorn


    ART NR:
    307
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
    STRL:
    1200 g

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), siktat RÅGmjöl, solroskärnor, linfrön brun, linfrö gul, fullkornsmjöl av RÅG, havssalt, jäst, sirap, kummin, VETEgluten, KORNmaltextrakt, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).        

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1102 kJ/259 kcal
    Fett
    5,3 g
    varav mättat
    0,5 g
    Kolhydrater
    42 g
    varav sockerarter
    1,2 g
    Fiber
    4,7 g
    Protein
    8,6 g
    Salt
    1,6 g

    SPÅR AV

    Mjölk

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Bruschetta levain


    Stenugnsbakat surdegsbröd med stora porer bakat på vete-och rågsurdeg samt havssalt.

    ART NR:
    306
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
    STRL:
    1100 g

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), havssalt, jäst, VETEgluten, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1005 kJ/ 236 kcal
    Fett
    1,5 g
    varav mättat
    0,22 g
    Kolhydrater
    46 g
    varav sockerarter
    0,46 g
    Fiber
    2,7 g
    Protein
    8,1 g
    Salt
    1,4 g

    SPÅR AV

    Mjölk

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Grann fullkorn


    Stenugnsbakat surdegsbröd med stora porer bakat på råg-och vetesurdeg, havssalt, linfrö, solroskärnor och kummin.

    ART NR:
    1305
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
    STRL:
    1200 g

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), siktat RÅGmjöl, solroskärnor, linfrön brun, linfrö gul, fullkornsmjöl av RÅG, havssalt, jäst, sirap, kummin, VETEgluten, KORNmaltextrakt, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1102 kJ/259 kcal
    Fett
    5,3 g
    varav mättat
    0,5 g
    Kolhydrater
    42 g
    varav sockerarter
    1,2 g
    Fiber
    4,7 g
    Protein
    8,6 g
    Salt
    1,6 g

    SPÅR AV

    Mjölk

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Fullkornsbröd


    Stenugnsbakat surdegsbröd bakat på vete-och rågsurdeg, linfrö, solroskärnor smaksatt med havssalt och kummin.

    ART NR:
    1306
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
    STRL:
    500 g

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), siktat RÅGmjöl, solroskärnor, linfrön brun, linfrö gul, fullkornsmjöl av RÅG, havssalt, jäst, sirap, kummin, VETEgluten, KORNmaltextrakt, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1103 kJ/260 kcal
    Fett
    5,3 g
    varav mättat
    0,53 g
    Kolhydrater
    42 g
    varav sockerarter
    1,2 g
    Fiber
    4,7 g
    Protein
    8,6 g
    Salt
    1,6 g

    SPÅR AV

    Mjölk

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Bondbröd


    Ett stenugnsbakat ljust surdegsbröd bakat på vete-och rågsurdegs samt havssalt.

    ART NR:
    2303
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
    STRL:
    500 g

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), havssalt, VETEgluten, jäst, rapsolja, druvsocker, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1005 kJ/ 236 kcal
    Fett
    1,6 g
    varav mättat
    0,22 g
    Kolhydrater
    46 g
    varav sockerarter
    0,57 g
    Fiber
    2,7 g
    Protein
    8,3 g
    Salt
    1,43 g

    SPÅR AV

    Mjölk

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

Webbfabriken Webbyrå
>