• Surdegsbaguette


    Surdegsbröd med stora porer bakat på vete-och rågsurdeg och havssalt.

    ART NR:
    209
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
    STRL:
    350 g

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), havssalt, durumVETEmjöl, jäst, VETEgluten, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1002 kJ/235 kcal
    Fett
    1,5 g
    varav mättat
    0,22 g
    Kolhydrater
    46 g
    varav sockerarter
    0,46 g
    Fiber
    2,7 g
    Protein
    8,1 g
    Salt
    1,4 g

    SPÅR AV

    Mjölk

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Knäckebröd


    Ett premium knäckebröd bakat på havregryn, grahamsmjöl, mjölk, linfrö brun och gul.

    ART NR:
    2525
    FÖRVARING:
    I rumstemperatur, torrt och ej i direkt solljus
    STRL:
    18 st x150 g

    Ingredienser

    Vatten, fullkornsmjöl av VETE, fullkornsmjöl av RÅG, VETEmjöl, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), linfrö brun, linfrö gul, HAVREgryn, margarin (vegetabiliska oljor (palm och raps), vatten, salt, naturlig arom, vitamin A), MJÖLK, salt, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, kummin, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    940 kJ/149 kcal
    Fett
    5,5
    varav mättat
    0,9
    Kolhydrater
    29
    varav sockerarter
    1
    Fiber
    13
    Protein
    7,9
    Salt
    0,86

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten, mjölk

  • Levain rustik


    Ett rustikbakat bröd bakat på både vete-och rågsurdeg samt havssalt.

    ART NR:
    1260
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
    STRL:
    10 st x 120 g

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), havssalt, VETEgluten, jäst, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    995 kJ/233 kcal
    Fett
    1,5 g
    varav mättat
    0,2 g
    Kolhydrater
    46 g
    varav sockerarter
    0,5 g
    Fiber
    2,4 g
    Protein
    8,2 g
    Salt
    1,5 g

    SPÅR AV

    Mjölk

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Panini solros


    Ett smörgåsbröd bakat på rågsurdeg, havregryn, solroskärnor, linfrö brun och gul, anis och fänkål.

    ART NR:
    1250
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
    STRL:
    8 st x 120 g

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, socker, VETEkli, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), margarin (vegetabiliska fetter och oljor (palm, raps, shea, kokos), vatten, salt, arom), linfrö brun, fullkornsmjöl av VETE, jäst, HAVREmjöl, linfrö gul, HAVREgryn, solroskärnor 1%, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, salt, VETEgluten, anis, fänkål, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1141 kJ/269 kcal
    Fett
    6,4 g
    varav mättat
    1,5 g
    Kolhydrater
    42 g
    varav sockerarter
    7,1 g
    Fiber
    5,4 g
    Protein
    8,2 g
    Salt
    0,85 g

    SPÅR AV

    Mjölk

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Giffel vallmo


    En bagel bakat på mjölk. Doppad i vallmofrö.

    ART NR:
    1226
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
    STRL:
    8 st x 120 g

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, MJÖLK, vallmofrö blått 4%, rapsolja, sirap, socker, jäst, salt, VETEgluten, KORNmaltextrakt, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).      

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1144 kJ/269 kcal
    Fett
    6,7 g
    varav mättat
    0,72 g
    Kolhydrater
    44 g
    varav sockerarter
    3,5 g
    Fiber
    2,4 g
    Protein
    8,1 g
    Salt
    0,75 g

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten, mjölk

Webbyrå Webbfabriken.com
>