• Dansk råg


    Matigt grovt bröd på rågsurdeg, fullkornsmjöl, solroskärnor, linfrö brun och linfrö gul.

    ART NR:
    2350
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 3 dagar i sin förpackning.
    STRL:
    900 g

    Ingredienser

    Vatten, fullkornsmjöl av RÅG, VETEmjöl, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), klippta RÅGkärnor, sirap, solroskärnor, linfröbrun, linfrögul, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, jäst, salt, rapsolja, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    968 kJ/170 kcal
    Fett
    6,1 g
    varav mättat
    0,6 g
    Kolhydrater
    34 g
    varav sockerarter
    1,4 g
    Fiber
    6 g
    Protein
    6,5 g
    Salt
    1,2 g

    SPÅR AV

    Mjölk

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Morotslimpa


    Ett saftigt och mjukt morotsbröd bakat på både vete-och rågsurdeg, fyllt med solroskärnor, linfrö och morötter.

    ART NR:
    2337
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
    STRL:
    550 g

    Ingredienser

    VETEmjöl, morötter (25.8%), RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), vatten, fullkornsmjöl av VETE, siktat RÅGmjöl, HAVREgryn, solroskärnor, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, havssalt, linfrö brun, sirap, VETEgluten, mältat rostad och mosad RÅG, jäst, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra), emulgeringsmedel E491, surhetsreglerande medel (askorbinsyra).

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    980 kJ/196 kcal
    Fett
    3,6 g
    varav mättat
    1,8 g
    Kolhydrater
    39 g
    varav sockerarter
    0,9 g
    Fiber
    4 g
    Protein
    8, 6 g
    Salt
    1,5 g

    SPÅR AV

    Mjölk

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Formbröd linfrö


    Ett saftigt bröd bakat på både vete-och rågsurdeg, havsalt och toppat med linfrö.

    ART NR:
    2302
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), linfrö gul (4,6%), havssalt, jäst, VETEgluten, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    943 kJ/221 kcal
    Fett
    3,3
    varav mättat
    0,4
    Kolhydrater
    39
    varav sockerarter
    0,5
    Fiber
    3,2
    Protein
    7,7
    Salt
    1,2

    SPÅR AV

    Mjölk

  • Kavring


    Klassisk kavring bakat på råg- och vetemjöl med surdeg.

    ART NR:
    2352
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 3 dagar i rumstemperatur i sin förpackning.
    STRL:
    500 g

    Ingredienser

    Fullkornsmjöl av RÅG, vatten, VETEmjöl, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), sirap, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, jäst, salt, kummin, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    869 kJ/194 kcal
    Fett
    1,3
    varav mättat
    0,2
    Kolhydrater
    39
    varav sockerarter
    1,5
    Fiber
    5,8
    Protein
    5,6
    Salt
    1,3

    SPÅR AV

    Mjölk

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Dansk råg frukt


    ART NR:
    2349
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 3 dagar i sin förpackning.
    STRL:
    900 g

    Ingredienser

    Vatten, fullkornsmjöl av RÅG, VETEmjöl, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), klippta RÅGkärnor, sirap, solroskärnor, russin 3%, linfrö brun, linfrö gul, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, aprikoser (SULFIT) 1%, jäst, salt, tranbär 1%, socker, HAVREgryn, RÅGskållning, vegetabilisk olja (raps, solros), VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).        

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1096 kJ/260 kcal
    Fett
    6,6 g
    varav mättat
    0,6 g
    Kolhydrater
    40 g
    varav sockerarter
    10 g
    Fiber
    7 g
    Protein
    7 g
    Salt
    1,1 g

    SPÅR AV

    Mjölk

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten, sulfit

  • Fruktbröd


    Formbakat bröd bakat på rågsurdeg, fylld med russin, aprikoser och solroskärnor.

    ART NR:
    2325
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
    STRL:
    600 g

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, russin, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), aprikoser (SULFIT), solroskärnor, fullkornsmjöl av RÅG, salt, durumVETEmjöl, maltextrakt av mältade och mosade KORN, jäst, VETEgluten, vegetabilisk olja (solros, raps), maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1144 kJ/271 kcal
    Fett
    5,2 g
    varav mättat
    0,52 g
    Kolhydrater
    48 g
    varav sockerarter
    13 g
    Fiber
    4,8 g
    Protein
    7,7 g
    Salt
    0,97 g

    SPÅR AV

    Mjölk

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten och sulfit

  • Fröbröd


    Formbakat bröd bakat på både råg-och vetesurdeg fylld med linfrö, solroskärnor och smaksatt med havssalt och kummin.

    ART NR:
    2319
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
    STRL:
    500 g

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), siktat RÅGmjöl, solroskärnor 5%, linfrö brun 3%, linfrö gul 3%, havssalt, HAVREgryn, jäst, sirap, kummin, VETEgluten, KORNmaltextrakt, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).      

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1140 kJ/269 kcal
    Fett
    6,7 g
    varav mättat
    0,7 g
    Kolhydrater
    41 g
    varav sockerarter
    1,3 g
    Fiber
    5,1 g
    Protein
    9 g
    Salt
    1,6 g

    SPÅR AV

    Mjölk

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Grekiskt lantbröd


    ART NR:
    300
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 1 dag
    STRL:
    500 g

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), durumVETEmjöl, havssalt, jäst, VETEgluten, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).      

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1044 kJ/245 kcal
    Fett
    1,6 g
    varav mättat
    0,2 g
    Kolhydrater
    48 g
    varav sockerarter
    0,5 g
    Fiber
    2,7 g
    Protein
    8,7 g
    Salt
    1,30 g

    SPÅR AV

    Mjölk

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Formbakat fullkornsbröd


    Ett matigt bröd bakat på råg- och vetesurdeg, linfrö, solroskärnor, kummin och havssalt.

    ART NR:
    2316
    STRL:
    500 g

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), siktat RÅGmjöl, solroskärnor, linfrön brun, linfrö gul, havssalt, fullkornsmjöl av RÅG, jäst, sirap, VETEgluten, kummin, KORNmaltextrakt, rapsolja, druvsocker, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    1099,19kJ/258,89kcal
    Fett
    5,34 g
    varav mättat
    0,53 g
    Kolhydrater
    42,09 g
    varav sockerarter
    1,24 g
    Fiber
    4, 61
    Protein
    8,63 g
    Salt
    1, 61 g

    SPÅR AV

    Mjölk

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

Webbyrå Webbfabriken.com
>