FAQ
Undrar du över något? Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna vi får.
Hittar du inte svaret på din fråga? Hör gärna av dig till Kundservice.
faq
Nej, vi använder inte palmolja i alla våra produkter. För att se vilka produkter som innehåller palm se ingrediensförteckningen för respektive produkt. All den palmolja som vi använder i våra produkter är certifierad.
All den palmolja som vi använder i våra produkter kommer från segregerad palmolja. Vi tror inte på en bojkott av palmolja utan har istället valt att stödja en mer ansvarsfull produktion av palmolja genom att välja endast certifierad och segregerad olja enligt RSPO:s standard. För mer läsvärd information om palmolja finns här: https://www.hallbarpalmolja.se
Alla våra produkter tillverkas i en produktionsanläggning där vetemjöl används. Chokladbiskvin innehåller i sig ingen gluten dock finns det spår av gluten.
Dansk rågbröd innehåller i sig inga nötter dock finns mandel i den produktionsavdelning där vårt bröd tillverkas och därmed spår av mandel.
Nej, i dagsläget erbjuder vi inget glutenfritt bröd.
Nej, i dagsläget erbjuder vi inga glutenfria produkter då vetemjöl används i hela vår anläggning och vi kan därför inte garantera detta. Spår av gluten förekommer i samtliga produkter dock har vi produkter som inte i sig innehåller vetemjöl som exempelvis Belgisk Chokladtårta, Chokladbiskvi, Hallonbiskvi, Sarah Bernhardt.
Ni kan antigen skicka era kontaktuppgifter via kontaktformuläret på hemsidan eller ringa eller maila till info@brodernasfamily.com.
Det är 9 månaders hållbarhet i frys.
Ingrediensförteckning för samtliga produkter kan ni se under respektive artikel i menyn Våra produkter. Inom kort kommer ni även kunna se samt skriva ut en samlad ingrediensförteckning på alla produkter.
Våra produkter säljs främst hos utvalda grossister bla Martin&servera, Svensk cater, Martin Olsson, Menigo. Vi har ingen direkt försäljning mot privatpersoner.
Bröden blir godare, man får en hård och knaprig skorpa och ett saftigt och fint inkråm. Dessutom håller sig brödet färskt betydligt längre med surdeg. Surdegsbröd har ett lägre GI (glykemiskt index) än vanliga bröd bakade på jäst. De ger en jämnare blodsockerhalt genom att näringen tas upp långsammare av kroppen.
Alla våra produkter tillverkas i en produktionsanläggning där vetemjöl används. Chokladbiskvin innehåller i sig ingen gluten eller laktos dock finns det spår av dessa.
En del av vårt brödsortiment som tex Grann rustik, Surdegsbaguette, Ciabattafralla mm. Ur vårt kondissortiment har vi 1 produkt som är vegansk och det är våran Chokladboll . Dock är det spår av mjölk på produkterna.