FAQ

Undrar du över något? Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna vi får.

Hittar du inte svaret på din fråga? Hör gärna av dig till Kundservice.

 

faq

Använder ni palmolja på alla produkter? I fall nej vilka av era produkter innehåller palmolja?

Nej, vi använder inte palmolja i alla våra produkter. För att se vilka produkter som innehåller palm se ingrediensförteckningen för respektive produkt. All den palmolja som vi använder i våra produkter är certifierad.

Använder ni palmolja?

All den palmolja som vi använder i våra produkter kommer från segregerad palmolja. Vi tror inte på en bojkott av palmolja utan har istället valt att stödja en mer ansvarsfull produktion av palmolja genom att välja endast certifierad och segregerad olja enligt RSPO:s standard. För mer läsvärd information om palmolja finns här: https://www.hallbarpalmolja.se

Är Crebon Chokladbiskvi glutenfri?

Alla våra produkter tillverkas i en produktionsanläggning där vetemjöl används. Chokladbiskvin innehåller i sig ingen gluten dock finns det spår av gluten.

Är Crebon Dansk rågbröd nötfri?

Dansk rågbröd innehåller i sig inga nötter dock finns mandel i den produktionsavdelning där vårt bröd tillverkas och därmed spår av mandel.

Bakar Crebon glutenfritt bröd?

Nej, i dagsläget erbjuder vi inget glutenfritt bröd.

Har ni glutenfria produkter?

Nej, i dagsläget erbjuder vi inga glutenfria produkter då vetemjöl används i hela vår anläggning och vi kan därför inte garantera detta. Spår av gluten förekommer i samtliga produkter dock har vi produkter som inte i sig innehåller vetemjöl som exempelvis Belgisk Chokladtårta, Chokladbiskvi, Hallonbiskvi, Sarah Bernhardt.

Hur kan jag bli kund hos er?

Ni kan antigen skicka era kontaktuppgifter via kontaktformuläret på hemsidan eller ringa eller maila till info@brodernasfamily.com.

Hur länge håller Crebon Kanel- och Kardemummaknutar i frysen?

Det är 9 månaders hållbarhet i frys.

Var finner jag som kund innehållsförteckningen på en artikel på Crebon hemsida?

Ingrediensförteckning för samtliga produkter kan ni se under respektive artikel i menyn Våra produkter. Inom kort kommer ni även kunna se samt skriva ut en samlad ingrediensförteckning på alla produkter.

Var kan jag som privatperson hitta/få tag i era produkter?

Våra produkter säljs främst hos utvalda grossister bla Martin&servera, Svensk cater, Martin Olsson, Menigo. Vi har ingen direkt försäljning mot privatpersoner.

Varför bakar ni med surdeg?

Bröden blir godare, man får en hård och knaprig skorpa och ett saftigt och fint inkråm. Dessutom håller sig brödet färskt betydligt längre med surdeg. Surdegsbröd har ett lägre GI (glykemiskt index) än vanliga bröd bakade på jäst. De ger en jämnare blodsockerhalt genom att näringen tas upp långsammare av kroppen.

Vilka av Crebon produkter är både gluten och laktosfria?

Alla våra produkter tillverkas i en produktionsanläggning där vetemjöl används. Chokladbiskvin innehåller i sig ingen gluten eller laktos dock finns det spår av dessa.

Vilka av Crebon produkter kan jag äta om jag är vegan?

En del av vårt brödsortiment som tex Grann rustik, Surdegsbaguette, Ciabattafralla mm. Ur vårt kondissortiment har vi 1 produkt som är vegansk och det är våran Chokladboll . Dock är det spår av mjölk på produkterna.

                                       

Webbyrå Webbfabriken.com