-
Formbakat fullkornsbröd
Ett matigt bröd bakat på råg- och vetesurdeg, linfrö, solroskärnor, kummin och havssalt.
- ART NR:
- 2316
- STRL:
- 500 g
Ingredienser
VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), siktat RÅGmjöl, solroskärnor, linfrön brun, linfrö gul, havssalt, fullkornsmjöl av RÅG, jäst, sirap, VETEgluten, kummin, KORNmaltextrakt, rapsolja, druvsocker, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 1099,19kJ/258,89kcal
- Fett
- 5,34 g
- varav mättat
- 0,53 g
- Kolhydrater
- 42,09 g
- varav sockerarter
- 1,24 g
- Fiber
- 4, 61
- Protein
- 8,63 g
- Salt
- 1, 61 g
SPÅR AV
Mjölk
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten
-
Morotslimpa
Ett saftigt och mjukt morotsbröd bakat på både vete-och rågsurdeg, fyllt med solroskärnor, linfrö och morötter.
- ART NR:
- 2337
- FÖRVARING:
- Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
- STRL:
- 550 g
Ingredienser
VETEmjöl, morötter (25.8%), RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), vatten, fullkornsmjöl av VETE, siktat RÅGmjöl, HAVREgryn, solroskärnor, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, havssalt, linfrö brun, sirap, VETEgluten, mältat rostad och mosad RÅG, jäst, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra), emulgeringsmedel E491, surhetsreglerande medel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 980 kJ/196 kcal
- Fett
- 3,6 g
- varav mättat
- 1,8 g
- Kolhydrater
- 39 g
- varav sockerarter
- 0,9 g
- Fiber
- 4 g
- Protein
- 8, 6 g
- Salt
- 1,5 g
SPÅR AV
Mjölk
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten
-
Formbröd linfrö
Ett saftigt bröd bakat på både vete-och rågsurdeg, havsalt och toppat med linfrö.
- ART NR:
- 2302
- FÖRVARING:
- Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
Ingredienser
VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), linfrö gul (4,6%), havssalt, jäst, VETEgluten, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 943 kJ/221 kcal
- Fett
- 3,3
- varav mättat
- 0,4
- Kolhydrater
- 39
- varav sockerarter
- 0,5
- Fiber
- 3,2
- Protein
- 7,7
- Salt
- 1,2
SPÅR AV
Mjölk
-
Kavring
Klassisk kavring bakat på råg- och vetemjöl med surdeg.
- ART NR:
- 2352
- FÖRVARING:
- Hållbarhet 3 dagar i rumstemperatur i sin förpackning.
- STRL:
- 500 g
Ingredienser
Fullkornsmjöl av RÅG, vatten, VETEmjöl, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), sirap, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, jäst, salt, kummin, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 869 kJ/194 kcal
- Fett
- 1,3
- varav mättat
- 0,2
- Kolhydrater
- 39
- varav sockerarter
- 1,5
- Fiber
- 5,8
- Protein
- 5,6
- Salt
- 1,3
SPÅR AV
Mjölk
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten
-
Dansk råg frukt
- ART NR:
- 2349
- FÖRVARING:
- Hållbarhet 3 dagar i sin förpackning.
- STRL:
- 900 g
Ingredienser
Vatten, fullkornsmjöl av RÅG, VETEmjöl, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), klippta RÅGkärnor, sirap, solroskärnor, russin 3%, linfrö brun, linfrö gul, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, aprikoser (SULFIT) 1%, jäst, salt, tranbär 1%, socker, HAVREgryn, RÅGskållning, vegetabilisk olja (raps, solros), VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 1096 kJ/260 kcal
- Fett
- 6,6 g
- varav mättat
- 0,6 g
- Kolhydrater
- 40 g
- varav sockerarter
- 10 g
- Fiber
- 7 g
- Protein
- 7 g
- Salt
- 1,1 g
SPÅR AV
Mjölk
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten, sulfit
-
Dansk råg
Matigt grovt bröd på rågsurdeg, fullkornsmjöl, solroskärnor, linfrö brun och linfrö gul.
- ART NR:
- 2350
- FÖRVARING:
- Hållbarhet 3 dagar i sin förpackning.
- STRL:
- 900 g
Ingredienser
Vatten, fullkornsmjöl av RÅG, VETEmjöl, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), klippta RÅGkärnor, sirap, solroskärnor, linfröbrun, linfrögul, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, jäst, salt, rapsolja, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 968 kJ/170 kcal
- Fett
- 6,1 g
- varav mättat
- 0,6 g
- Kolhydrater
- 34 g
- varav sockerarter
- 1,4 g
- Fiber
- 6 g
- Protein
- 6,5 g
- Salt
- 1,2 g
SPÅR AV
Mjölk
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten
-
Fruktbröd
Formbakat bröd bakat på rågsurdeg, fylld med russin, aprikoser och solroskärnor.
- ART NR:
- 2325
- FÖRVARING:
- Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
- STRL:
- 600 g
Ingredienser
VETEmjöl, vatten, russin, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), aprikoser (SULFIT), solroskärnor, fullkornsmjöl av RÅG, salt, durumVETEmjöl, maltextrakt av mältade och mosade KORN, jäst, VETEgluten, vegetabilisk olja (solros, raps), maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 1144 kJ/271 kcal
- Fett
- 5,2 g
- varav mättat
- 0,52 g
- Kolhydrater
- 48 g
- varav sockerarter
- 13 g
- Fiber
- 4,8 g
- Protein
- 7,7 g
- Salt
- 0,97 g
SPÅR AV
Mjölk
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten och sulfit
-
Fröbröd
Formbakat bröd bakat på både råg-och vetesurdeg fylld med linfrö, solroskärnor och smaksatt med havssalt och kummin.
- ART NR:
- 2319
- FÖRVARING:
- Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
- STRL:
- 500 g
Ingredienser
VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), siktat RÅGmjöl, solroskärnor 5%, linfrö brun 3%, linfrö gul 3%, havssalt, HAVREgryn, jäst, sirap, kummin, VETEgluten, KORNmaltextrakt, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 1140 kJ/269 kcal
- Fett
- 6,7 g
- varav mättat
- 0,7 g
- Kolhydrater
- 41 g
- varav sockerarter
- 1,3 g
- Fiber
- 5,1 g
- Protein
- 9 g
- Salt
- 1,6 g
SPÅR AV
Mjölk
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten
-
Grekiskt lantbröd
- ART NR:
- 300
- FÖRVARING:
- Hållbarhet 1 dag
- STRL:
- 500 g
Ingredienser
VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), durumVETEmjöl, havssalt, jäst, VETEgluten, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 1044 kJ/245 kcal
- Fett
- 1,6 g
- varav mättat
- 0,2 g
- Kolhydrater
- 48 g
- varav sockerarter
- 0,5 g
- Fiber
- 2,7 g
- Protein
- 8,7 g
- Salt
- 1,30 g
SPÅR AV
Mjölk
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten