• Levain skivat


    Stenugnsbakat skivat levain bröd bakat på färsk vete -och rågsurdeg med havssalt.

    ART NR:
    2323
    Upptining:
    Tinas på väg
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 2 dagar i sin förpackning
    STRL:
    1250 g

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), siktat RÅGmjöl, havssalt, VETEgluten, jäst, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).      

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    990 kJ/232 kcal
    Fett
    1,5 g
    varav mättat
    0,21 g
    Kolhydrater
    46 g
    varav sockerarter
    0,5 g
    Fiber
    2,5 g
    Protein
    8 g
    Salt
    1,5 g

    SPÅR AV

    Mjölk

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Dansk råg skivat


    Matigt grovt bröd på rågsurdeg, fullkornsmjöl, solroskärnor, linfrö brun och linfrö gul.

    ART NR:
    2370
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 3 dagar i sin förpackning.
    STRL:
    900 g

    Ingredienser

    Vatten, fullkornsmjöl av RÅG, VETEmjöl, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), klippta RÅGkärnor, sirap, solroskärnor, linfröbrun, linfrögul, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, jäst, salt, rapsolja, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).  

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    968 kJ/170 kcal
    Fett
    6,1 g
    varav mättat
    0,6 g
    Kolhydrater
    34 g
    varav sockerarter
    1,4 g
    Fiber
    6 g
    Protein
    6,5 g
    Salt
    1,2 g

    SPÅR AV

    Mjölk

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

  • Landgångsbröd ljus skivat


    Formbakat landgångsbröd som passar utmärkt till grillmackan.

    ART NR:
    283
    FÖRVARING:
    Hållbarhet 2 dagar i sin förpackning i rumstemperatur
    STRL:
    1 250 g, ca 18 skivor

    Ingredienser

    VETEmjöl, vatten, VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), durumVETEmjöl, havssalt, VETEgluten, jäst, sirap, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).    

    Näringsdeklaration per 100 GRAM:

    Energi
    910 kJ/213 kcal
    Fett
    1,4 g
    varav mättat
    0,2 g
    Kolhydrater
    42 g
    varav sockerarter
    0,7 g
    Fiber
    1,9 g
    Protein
    7,4 g
    Salt
    1,2 g

    SPÅR AV

    Mjölk

    PRODUKTEN INNEHÅLLER

    Gluten

Webbyrå Webbfabriken.com
>