-
Mix kuvertbröd mörk
Mixlåda av tre sorters mörk kuvertbröd.
- ART NR:
- 4102
- Upptining:
- Upptining i rumstemperatur i ca 30-40 min.
- Bakanvisning:
- Gräddas i ca 5-6 min på 170 °C. Kan även användas direkt utan att gräddas. Tinas först i rumstemperatur ur sin förpackning i ca 1-2 timmar.
- FÖRVARING:
- Hållbarhet 1 dag efter gräddning
- STRL:
- 100 st x 50 g, 20 krt/pall
Ingredienser
B143 Levito nero små 50g: VETEmjöl, vatten, fullkornsmjöl av VETE, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), siktat RÅGmjöl, solroskärnor, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, havssalt, linfrö brun, sirap, VETEgluten, mältat rostad och mosad RÅG, jäst, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av mjölk. B142 Fröfriskis små 50g: VETEmjöl, vatten, socker, VETEkli, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), linfrö brun, margarin (vegetabiliska fetter och oljor (palm, raps, shea, kokos), vatten, salt, arom), fullkornsmjöl av VETE, jäst, linfrö gul, HAVREgryn, solroskärnor, HAVREmjöl, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, salt, VETEgluten, anis, fänkål, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av mjölk. B1144 Rågfralla små 50g: VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), fullkornsmjöl av RÅG, klippta RÅGkärnor, sirap, solroskärnor, rostat extrakt av mältat och mäskat KORN, linfrö brun, linfrö gul, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, rapsolja, jäst, salt, VETEgluten, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra), maltmjöl av KORN. Kan innehålla spår av mjölk.Näringsinformation för respektive kuvertbröd hittar ni här:
SPÅR AV
Se info under ingredienser
-
Mix kuvertbröd ljus
- ART NR:
- 4101
- Upptining:
- Upptining i rumstemperatur i ca 30-40 min
- Bakanvisning:
- Gräddas i ca 5-6 min på 170 °C. Kan även användas direkt utan att gräddas. Tinas först i rumstemperatur ur sin förpackning i ca 1-2 timmar.
- FÖRVARING:
- Hållbarhet 1 dag efter gräddning
- STRL:
- 100 st x 50 g, 20 krt/pall
Ingredienser
B138 Levito små 50g VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), havssalt, VETEgluten, jäst, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av mjölk. B140 Källarfranska små 50g: VETEmjöl, vatten, MJÖLK, rapsolja, sirap, socker, jäst, salt, VETEgluten, KORNmaltextrakt, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsinformation för respektive kuvertbröd hittar ni här:
SPÅR AV
Se info under ingredienser
-
Ciabattalimpa rustik
Rustikt surdegsbröd med porer bakat på vetemjöl, vetesurdeg, rågsurdeg och havssalt.
- ART NR:
- 4338
- Bakanvisning:
- Gräddas direkt från frys i ca 13-14 min på 170 grader. Kan även användas direkt utan gräddning.
- STRL:
- 18 st x 350 g, 20 krt/pall
Ingredienser
VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), havssalt, VETEgluten, jäst, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 989 kJ/232 kcal
- Fett
- 1,5 g
- varav mättat
- 0,2 g
- Kolhydrater
- 46 g
- varav sockerarter
- 0,5 g
- Fiber
- 2,4 g
- Protein
- 8,2 g
- Salt
- 1,5 g
SPÅR AV
Mjölk
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten
-
Grekiskt lantbröd
Rustikbakat bröd med både vete-och rågsurdeg , durumvetemjöl och havssalt.
- ART NR:
- 4310
- Upptining:
- Tinas i rumstemperatur i ca 4-5 timmar i sin förpackning.
- Bakanvisning:
- Gräddas i 10-12 min i 170 °C. Hållbarhet efter gräddning 1 dag. Kan även användas direkt utan att gräddas. Tinas först i rumstemperatur ur sin förpackning i ca 1-2 timmar.
- STRL:
- 12 st x 500 g, 20 krt/pall
Ingredienser
VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), durumVETEmjöl, havssalt, jäst, VETEgluten, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 1044 kJ/245 kcal
- Fett
- 1,6 g
- varav mättat
- 0,2 g
- Kolhydrater
- 48 g
- varav sockerarter
- 0,5 g
- Fiber
- 2,7 g
- Protein
- 8,7 g
- Salt
- 1,3 g
SPÅR AV
Mjölk
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten
-
Grann rustik
Ett stenugnsbakat bröd på både vete-och rågsurdeg samt havssalt.
- ART NR:
- 4136
- Upptining:
- ca 4-5 timmar ur sin förpackning
- Bakanvisning:
- Gräddas direkt från frys i ca 5-7 min på 170 grader
- STRL:
- 6 st x 1100 g
Ingredienser
VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), havssalt, VETEgluten, jäst, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 1007 kJ/236 kcal
- Fett
- 1,5 g
- varav mättat
- 0,2 g
- Kolhydrater
- 47 g
- varav sockerarter
- 0,5 g
- Fiber
- 2,7 g
- Protein
- 8,2 g
- Salt
- 1,4 g
SPÅR AV
Mjölk
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten
-
Bruschetta levain
- ART NR:
- 4306
- Upptining:
- Tas ut från frysen dagen innan. Tina i lådan med försluten påse.
- Bakanvisning:
- Upptinad produkt bakas i 8-10 min i 170 °C och serveras. Kan även bakas direkt från frys i 13-14 min i ca 170 °C.
- FÖRVARING:
- Hållbarhet efter upptining ca 3 dagar i påse
- STRL:
- 1100 g, 5 st/frp, 20 krt/pall
Ingredienser
VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), havssalt, jäst, VETEgluten, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 1005 kj/236 kcal
- Fett
- 1,5 g
- varav mättat
- 0,22 g
- Kolhydrater
- 46 g
- varav sockerarter
- 0,46 g
- Fiber
- 2,7 g
- Protein
- 8,1 g
- Salt
- 1,4 g
SPÅR AV
Mjölk
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten
-
Surdegsbaguette
- ART NR:
- 4006
- Upptining:
- Tas ut från frysen dagen innan.
- FÖRVARING:
- Hållbarhet efter upptining 2-3 dagar i påse
- STRL:
- 20 st x 350 g, 20 krt/pall
Ingredienser
VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN), havssalt, jäst, VETEgluten, druvsocker, rapsolja, maltmjöl av KORN.Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 996 kj/233 kcal
- Fett
- 1,53 g
- varav mättat
- 0,21 g
- Kolhydrater
- 45,93 g
- varav sockerarter
- 0,52 g
- Fiber
- 2,44 g
- Protein
- 8,30 g
- Salt
- 1,48 g
SPÅR AV
Mjölk
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten
-
Källarfranska
Ljust lantbröd bakat på mjölk.
- ART NR:
- 4115
- Upptining:
- Upptining i rumstemperatur 4-5 timmar i sin förpackning. Gräddas i varmluftsugn på 210 °C i ca 4-5 min.
- FÖRVARING:
- Hållbarhet 1 dag efter upptining
- STRL:
- 60 st x 75 g, 20 krt/pall
Ingredienser
VETEmjöl, vatten, MJÖLK, rapsolja, sirap, socker, jäst, salt, VETEgluten, KORNmaltextrakt, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 1106 kJ/260 kcal
- Fett
- 5,1 g
- varav mättat
- 0,6 g
- Kolhydrater
- 45 g
- varav sockerarter
- 3,5 g
- Fiber
- 1,7 g
- Protein
- 7,8 g
- Salt
- 0,77 g
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten, mjölk
-
Surdegsciabatta ljus
Rustikt surdegsbröd med stora porer bakat på vetemjöl, durumvete, vetesurdeg och malt
- ART NR:
- 4256
- Upptining:
- Upptining i rumstemperatur 4-5 timmar i sin förpackning.
- Bakanvisning:
- Gräddas i varmluftsugn på 210 °C i ca 5-7 min.
- FÖRVARING:
- Hållbarhet 1 dag efter upptining.
- STRL:
- 50 st x 100 g, 20 krt/pall
Ingredienser
VETEmjöl, vatten, durumVETEmjöl, VETEsurdeg (5%) (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN), salt, sirap, KORNmaltextrakt, maltextrakt av mältade och mosade KORN, jäst, VETEgluten, druvsocker, rapsolja, maltmjöl av KORN.
Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 935 kJ/219 kcal
- Fett
- 1,5 g
- varav mättat
- 0,21 g
- Kolhydrater
- 43 g
- varav sockerarter
- 1,1 g
- Fiber
- 1,8 g
- Protein
- 7,7 g
- Salt
- 1,4 g
SPÅR AV
Mjölk
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten
-
Ciabattafralla ljus
Ljust smörgåsbröd bakat på vete-och rågsurdeg samt havssalt.
- ART NR:
- 4109
- Upptining:
- 4-5 timmar i sin förpackniing. Gräddas i varmluftsugn på 210 °C i ca 4-5 min
- Bakanvisning:
- Gräddas i varmluftsugn på 210 °C i ca 4-5 min
- FÖRVARING:
- Hållbarhet efter upptining 1 dag
- STRL:
- 60 st x 75 g, 20 krt/pall
Ingredienser
VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), havssalt, VETEgluten, jäst, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 995 kJ/233 kcal
- Fett
- 1,5 g
- varav mättat
- 0,2 g
- Kolhydrater
- 46 g
- varav sockerarter
- 0,5 g
- Fiber
- 2,4 g
- Protein
- 8,3 g
- Salt
- 1,5 g
SPÅR AV
Mjölk
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten
-
Ciabattafralla mörk
Rustikbakat surdegsfralla med stora porer på vetesurdeg, rågsurdeg, malt, solrosfrö och linfrö med stora porer.
- ART NR:
- 4110
- Upptining:
- Ca 4-5 timmar i rumstemperatur i sin förpackning. Gräddas i varmluftsugn på 210 °C i ca 4-5 min.
- FÖRVARING:
- Hållbarhet 1 dag efter upptining
- STRL:
- 75 g, 60 st/frp, 20 krt/pall
Ingredienser
VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (fullkornsmjöl av RÅG, vatten, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten,maltmjöl av KORN), fullkornsmjöl av VETE, siktat RÅGmjöl, solroskärnor, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, havssalt, linfrö brun, sirap, VETEgluten, mältat rostad och mosad RÅG, jäst, druvsocker, rapsolja, maltmjöl av KORN.
Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 1039 kJ/244 kcal
- Fett
- 3,22 g
- varav mättat
- 0,35 g
- Kolhydrater
- 44,17 g
- varav sockerarter
- 1,60 g
- naturligt socker
- 1,60 g
- Fiber
- 3,61 g
- Protein
- 8,23 g
- Salt
- 1,58 g
SPÅR AV
Mjölk
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten