-
Surdegsbaguette
Surdegsbröd med stora porer bakat på vete-och rågsurdeg och havssalt.
- ART NR:
- 209
- FÖRVARING:
- Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
- STRL:
- 350 g
Ingredienser
VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), havssalt, durumVETEmjöl, jäst, VETEgluten, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 1002 kJ/235 kcal
- Fett
- 1,5 g
- varav mättat
- 0,22 g
- Kolhydrater
- 46 g
- varav sockerarter
- 0,46 g
- Fiber
- 2,7 g
- Protein
- 8,1 g
- Salt
- 1,4 g
SPÅR AV
Mjölk
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten
-
Knäckebröd
Ett premium knäckebröd bakat på havregryn, grahamsmjöl, mjölk, linfrö brun och gul.
- ART NR:
- 2525
- FÖRVARING:
- I rumstemperatur, torrt och ej i direkt solljus
- STRL:
- 18 st x150 g
Ingredienser
Vatten, fullkornsmjöl av VETE, fullkornsmjöl av RÅG, VETEmjöl, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), linfrö brun, linfrö gul, HAVREgryn, margarin (vegetabiliska oljor (palm och raps), vatten, salt, naturlig arom, vitamin A), MJÖLK, salt, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, kummin, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 940 kJ/149 kcal
- Fett
- 5,5
- varav mättat
- 0,9
- Kolhydrater
- 29
- varav sockerarter
- 1
- Fiber
- 13
- Protein
- 7,9
- Salt
- 0,86
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten, mjölk
-
Levain rustik
Ett rustikbakat bröd bakat på både vete-och rågsurdeg samt havssalt.
- ART NR:
- 1260
- FÖRVARING:
- Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
- STRL:
- 10 st x 120 g
Ingredienser
VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), havssalt, VETEgluten, jäst, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 995 kJ/233 kcal
- Fett
- 1,5 g
- varav mättat
- 0,2 g
- Kolhydrater
- 46 g
- varav sockerarter
- 0,5 g
- Fiber
- 2,4 g
- Protein
- 8,2 g
- Salt
- 1,5 g
SPÅR AV
Mjölk
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten
-
Panini solros
Ett smörgåsbröd bakat på rågsurdeg, havregryn, solroskärnor, linfrö brun och gul, anis och fänkål.
- ART NR:
- 1250
- FÖRVARING:
- Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
- STRL:
- 8 st x 120 g
Ingredienser
VETEmjöl, vatten, socker, VETEkli, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), margarin (vegetabiliska fetter och oljor (palm, raps, shea, kokos), vatten, salt, arom), linfrö brun, fullkornsmjöl av VETE, jäst, HAVREmjöl, linfrö gul, HAVREgryn, solroskärnor 1%, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, salt, VETEgluten, anis, fänkål, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 1141 kJ/269 kcal
- Fett
- 6,4 g
- varav mättat
- 1,5 g
- Kolhydrater
- 42 g
- varav sockerarter
- 7,1 g
- Fiber
- 5,4 g
- Protein
- 8,2 g
- Salt
- 0,85 g
SPÅR AV
Mjölk
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten
-
Giffel vallmo
En bagel bakat på mjölk. Doppad i vallmofrö.
- ART NR:
- 1226
- FÖRVARING:
- Hållbarhet 1 dag i rumstemperatur
- STRL:
- 8 st x 120 g
Ingredienser
VETEmjöl, vatten, MJÖLK, vallmofrö blått 4%, rapsolja, sirap, socker, jäst, salt, VETEgluten, KORNmaltextrakt, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).Näringsdeklaration per 100 GRAM:
- Energi
- 1144 kJ/269 kcal
- Fett
- 6,7 g
- varav mättat
- 0,72 g
- Kolhydrater
- 44 g
- varav sockerarter
- 3,5 g
- Fiber
- 2,4 g
- Protein
- 8,1 g
- Salt
- 0,75 g
PRODUKTEN INNEHÅLLER
Gluten, mjölk