-
13 feb
Olika sätt att dekorera våra goda cheesecakes!
-
16 nov
Hallon cheesecake
Dekorera enkelt med bär och frukter i en liten grupp och kakan får en helt annan
-
18 mar
Underbar chokladmousse!
Färska bär och exotiska frukter gör sig bra på både cheesecakes och moussetårtor. Ett tips är att välja frukt och bär efter säsong, både för att hålla nere kostnaderna och för att slå ett slag för miljön. Sedan ger bär och frukt ger bäst intryck när de placeras ihop i en liten grupp. Endast fantasin sätter gränserna, men varför inte inleda din dekorationskarriär med exempelvis physalis, carambola, fikon, björnbär, röda vinbär och jordgubbar?
Addera med enklare chokladdekorer och du får ordinär kaka till en läcker oemotståndlig dessert!
-
18 mar
Gudomligt god Cheesecake!
Citron cheesecake, söt och syrligt på samma gång! Färska bär och exotiska frukter gör sig bra både på cheesecakes och mousser. Ett tips är att välja frukt och bär efter säsong, både för att hålla nere kosnaderna och slå ett slag för miljön. -
13 dec
Dekorera med färska bär och choklad!
Vi bakar och levererar muffins både med och utan
topping. För att förhöja upplevelsen av de utan topping kan du själv lägga på
lite smörkräm. Smörkräm gör du enkelt genom att blanda lika delar smör,
margarin och florsocker. Sedan tillsätter du bara vanillinsocker eller choklad
beroende på vilken smak och/eller färg du vill ha. Gör man en vit smörkräm kan
man göra den ännu vackrare genom att pensla på(flamma) en klick sylt av hallon
eller blåbär.Vaniljkräm:
1 kg smör, 1 kg margarin, 1 kg florsocker, ca 30 gram vanillinsocker.
Chokladkräm:
1 kg smör, 1 kg margarin, 1 kg florsocker, ca 300
gram smält choklad.