• 13 feb

    Olika sätt att dekorera våra goda cheesecakes!

  • 16 nov

    Hallon cheesecake

    Dekorera enkelt med bär och frukter i en liten grupp och kakan får en helt annan

  • 18 mar

    Underbar chokladmousse!

    Färska bär och exotiska frukter gör sig bra på både cheesecakes och moussetårtor. Ett tips är att välja frukt och bär efter säsong, både för att hålla nere kostnaderna och för att slå ett slag för miljön. Sedan ger bär och frukt ger bäst intryck när de placeras ihop i en liten grupp. Endast fantasin sätter gränserna, men varför inte inleda din dekorationskarriär med exempelvis physalis, carambola, fikon, björnbär, röda vinbär och jordgubbar?

    Addera med enklare chokladdekorer och du får ordinär kaka till en läcker oemotståndlig dessert!

  • 18 mar

    Gudomligt god Cheesecake!

    Citron cheesecake, söt och syrligt på samma gång! 
     
    Färska bär och exotiska frukter gör sig bra både på cheesecakes och mousser. Ett tips är att välja frukt och bär efter säsong, både för att hålla nere kosnaderna och slå ett slag för miljön.

     

     

  • 13 dec

    Dekorera med färska bär och choklad!

    Vi bakar och levererar muffins både med och utan
    topping. För att förhöja upplevelsen av de utan topping kan du själv lägga på
    lite smörkräm. Smörkräm gör du enkelt genom att blanda lika delar smör,
    margarin och florsocker. Sedan tillsätter du bara vanillinsocker eller choklad
    beroende på vilken smak och/eller färg du vill ha. Gör man en vit smörkräm kan
    man göra den ännu vackrare genom att pensla på(flamma) en klick sylt av hallon
    eller blåbär.

    Vaniljkräm:

    1 kg smör, 1 kg margarin, 1 kg florsocker, ca 30 gram vanillinsocker.

    Chokladkräm:

    1 kg smör, 1 kg margarin, 1 kg florsocker, ca 300
    gram smält choklad.

     

Webbyrå Webbfabriken.com