OM OSS

Doften av en dröm…

När vi startade Crebon år 2009 var vår vision och framtidsdröm att vi skulle växa i en takt som tillät oss att hålla en hög nivå på hantverket. Vår dröm var ett nytt, spännande och brett sortiment av toppkvalité. Drömmen om Crebon har förverkligats och nu tillsammans med dig och dina gäster fortsätter resan mot nya drömmar.

 
Vi bakar åt dig…

Crebon förser caféer, restauranger, hotell m.fl. i hela landet med allt från rustika surdegsbröd till de läckraste bakverken. Med vår mångåriga erfarenhet och yrkeskunnande erbjuder vi produkter med hög kvalité.  Vi erbjuder både förbakade och tina/servera produkter. Vårt breda produktsortiment finns hos utvalda grossister runtom i hela landet.
I våra produkter sammanförs doft, smak och utseende i en perfekt blandning för att tilltala dina gästers sinnen. Allt levereras fryst och serveras lika fräscht som nybakat. Inom Stockholm erbjuder vi även nybakat bröd, kaffebröd och klassiska tårtor. Ytterligare en ingrediens till att vi kunnat etablera oss som ett ledande bageri är att vi endast jobbar med råvaror av bra kvalité. Det gör vi för att kunna överträffa dina förväntningar – både idag och i framtiden!

Webbyrå Webbfabriken.com